ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ

Είναι πολλές και συχνές οι ερωτήσεις των γονιών σχετικά με την υποβρύχια φωτογράφιση σχετικά με το πως, το πότε, το ποιός και το που! Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τις περισσότερες από αυτές και μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που έχουν οι γονείς σχετικά με τη βρεφική κολύμβηση και την υποβρύχια φωτογράφιση.


Πως μπορείτε το παιδάκι σας να συμμετάσχει σε μια υποβρύχια φωτογράφιση

Για τη συμμετοχή σας σε μια υποβρύχια φωτογράφιση θα πρέπει να έχετε κάνει εγγραφή σε ένα κέντρο βρεφικής κολύμβησης με το οποίο συνεργαζόμαστε. Με όλους τους συνεργάτες μας πραγματοποιούμε ετήσιες φωτογραφίσεις την ημερομηνία των οποίων ανακοινώνουμε με αναρτήσεις στο μενού Blog αλλά και στη σελίδα των Babybubbles στο Facebook.

Εάν λοιπόν το baby swimming club σας ανήκει στο δίκτυο των συνεργατών μας, αρκεί να δηλώσετε συμμετοχή στις προγραμματισμένες ημερομηνίες φωτογράφησης στη διάρκεια της σαιζόν οι οποίες ανακοινώνονται αρκετά νωρίτερα.

Εάν έχετε ιδιόκτητη πισίνα που πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις, μπορείτε να προγραμματίσετε ιδιωτική φωτογράφιση κατόπιν συνενόησης. Τέλος, αν είστε μέλος σε ένα baby swimming club το οποίο δεν ανήκει στο δίκτυο των συνεργατών μας, απλά προτείνετε τους να επικοινωνήσουν μαζί μας και γιατί όχι να ξεκινήσει μια νέα συνεργασία!


Που πραγματοποιούνται οι φωτογραφίσεις

Οι φωτογραφήσεις πραγματοποιούνται σε πισίνες κατάλληλες για βρεφική κολύμβηση, με το κατάλληλο βάθος, τη ποιότητα και καθαρότητα του νερού και πιστοποιημένους εκπαιδευτές βρεφικής κολύμβησης.

Συνήθως η φωτογράφηση γίνεται στο χώρο των μαθημάτων όπου τα βρέφη και τα παιδάκια είναι εξοικειωμένα και νιώθουν πιο άνετα στη διάρκεια των μαθημάτων.

Η φωτογράφηση μπορεί να ακολουθήσει τη ρουτίνα του μαθήματος παρουσία πάντα του υπεύθυνου προγράμματος ή εξειδικευμένου εκπαιδευτή.

Δείτε στο μενού "Blog" τις δημοσιεύσεις μας, γίνετε μέλος σε μια ομάδα βρεφικής κολύμβησης στη περιοχή σας με την οποία συνεργαζόμαστε και ενημερωθείτε για την ημερομηνία φωτογράφισης.


Ποιός βρίσκεται πίσω από τον υποβρύχιο φακό

Πίσω από το φωτογραφικό φακό ο πολυβραβευμένος υποβρύχιος Φωτογράφος Νικόλας Σαμαράς με διακρίσεις στους σημαντικότερους διαγωνισμούς & φεστιβάλ υποβρύχιας φωτογραφίας του κόσμου. Στο βραβευμένο portfolio του περιλαμβάνονται εκτός από φωτογραφίες της θαλάσσιας άγριας ζωής, η φωτογράφηση αθλητών στη πισίνα, δημοσιεύσεις στα πιο έγκυρα περιοδικά φωτογραφίας μεταξύ των οποίων και το National Geographic και πολύ εντυπωσιακά υποβρύχια πορτραίτα αθλητών και προσωπικοτήτων. Επισκεφτείτε τη προσωπική του ιστοσελίδα Underwater Photography και θα απολαύσετε ένα φωτογραφικό ταξίδι στα θαύματα του βυθού!